A Night in Vegas

'It's now or never! Trek je blue suede shoes aan en beleef het grootste Elvis spectakel ter wereld!

Lees meer

Wedding season! Are you ready?

Een bruid moet al zoveel beslissingen maken van de gastenlijst tot aan de jurk. Alles moet er zo perfect mogelijk uitzien. Maar niet minder belangrijk; Wat doe je met je haar? Zeg maar dag tegen de bruidskapsels die strak in de lak zitten: de losse en toch glamourous kapsels zijn helemaal in! Om wat inspiratie te geven, heb ik de trends even op een rijtje gezet!

Beautiful hairstyle with braids

Een terugkerende trend van de afgelopen jaren zijn vlechten. Een bruidskapsel met vlecht wordt ook in 2022 een echte ‘DO’! Je ziet deze kapsels vaak terug bij Bohemian brides, maar deze look is ook super mooi als je voor de classy look gaat!


Low bun

De trend van de low bun is super tijdloos, modieus en je kan het op allerlei manieren dragen. Dat is ook 1 van de redenen waarom brides van deze trends houden! Strak en elegant, wat losser en speels of gecombineerd met bijvoorbeeld een vlecht. The choice is yours!

Hollywood glamour waves

Wie houd er nou niet van de mooie hollywood glam waves? Deze waves zijn heel erg populair geworden omdat de celebrities in hollywood deze geweldige look rocken op de rode loper. Deze waves zijn de perfecte keuze want wie wil op hun bruiloft nou niet uitpakken met een fantastische look!

Half opgestoken bruidskapsel

Deze look is al een hele lange tijd in trend en ook in 2022 is die weer lekker veel te zien! Het is perfect voor brides die hun haar niet in het gezicht willen hebben, maar toch los hun haar willen dragen. Voor extra dimensie zijn krullen de perfecte optie met de half up half down look! Je kunt er ontzettend veel kanten mee op. Natuurlijk is deze fantastische trend ook goed te combineren met de andere trends!


Download trouwbrochure
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID