Trouwen & Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven, beleven jullie bij De Koningshof.

Download trouwbrochure

Unieke trouwlocatie

De Koningshof is een unieke trouwlocatie. De sfeervolle zalen geven jullie dag een romantisch karakter. Van een klein gezelschap tot een grote groep gasten, wij hebben een gepaste zaal. Bovendien hebben wij verschillend meubilair waardoor er voor iedere smaak een gepast interieur kan worden neergezet. Alles is mogelijk in De Koningshof. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een themafeest waarbij de zalen geheel in stijl zijn. 

De grote zalen beschikken bovendien over een podium, regelbare verlichting en beeld- en geluidsapparatuur. In het souterrain van De Koningshof bevinden zich nog twee kleinere zalen. Deze kunnen tijdens jullie bruiloft worden omgetoverd tot KidsWorld. Er staat dan bijvoorbeeld een AirHockey-tafel, er zijn kleurplaten en kleurtjes aanwezig en tijdens het diner kunnen de kinderen hier patat, appelmoes, en ijsjes eten!

Verzorging op maat

Wij geven jullie de persoonlijke aandacht die daarvoor nodig is door met jullie in gesprek te gaan en alle wensen en ideeën in werkelijkheid te brengen. 
De catering wordt verzorgd door ons zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events
Ook in de catering bieden wij een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunnen wij een buffet verzorgen maar ook een door jullie opgesteld A la carte-diner. 

Officiële trouwlocatie

Het is in De Koningshof mogelijk om alleen het huwelijksfeest te vieren, maar ook jullie hele huwelijksdag kan bij ons worden gevierd want De Koningshof is een officiële trouwlocatie!
Jullie huwelijk moet natuurlijk perfect zijn. 

Trouwen op het terras

Mooi weer op jullie trouwdag? Dan is het natuurlijk zonde om binnen te blijven. 
Op zonnige dagen is het mogelijk om de huwelijksvoltrekking op het terras te laten plaatsvinden! De Koningshof beschikt over twee mooie terrassen van elk 400 m2. Elk terras biedt plaats voor ca. 160 personen.

Prijzen

Zoals eerder aangegeven is jullie perfecte dag geheel aan te passen op jullie wensen en budget. Wij geven hieronder een prijsindicatie van de mogelijke standaard huwelijk arrangementen.

1 ½ uur receptie - vanaf € 12,00 per persoon

Koffie/thee met gesorteerd gebak of petit four bij ontvangst
1 koud hapje en 2 warme hapjes, notenmix
Circa 2 consumpties per persoon (fris, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd)

4 uur feestavond/bruiloft - vanaf € 22,90 per persoon
Koffie/thee met gesorteerd gebak of petit four bij ontvangst
2 koude hapjes en 4 warme hapjes, notenmix
Circa 7 consumpties per persoon (fris, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd)

KidsWorld - vanaf € 10,00 per persoon
Een groter plezier kun je kinderen niet bieden! De jongste gasten hoeven zich niet te vervelen! Zij worden verzorgd in KidsWorld, een eigen speelruimte waar o.a. Nintendo Wii, Play Station, tekentafels en games voor veel vermaak zorgen. En niet te vergeten het kindermenu: patat, appelmoes, drankjes en een ijsje na.

Trouwen op het terras
Voor een huwelijksvoltrekking op het terras rekenen wij een toeslag van € 175,-.
Copyright © De Koningshof 2024 | Gerealiseerd door DIXID