Trouwbeurs Plan Your Day

Win een complete bruiloft t.w.v. €5000,- op het trouwevent Plan Your Day!

Wegdromen bij prachtige jurken, glinsterende sieraden en genieten van heerlijke proeverijtjes. Na 2 jaar stilte en 1 keer een online versie is het weer tijd voor het echte werk. Verschillende ondernemers uit de trouwbranche komen samen op 3 november 2022 tijdens het trouwevent Plan Your Day in De Koningshof.


Op deze prachtige avond kunnen toekomstige bruidsparen ervaren wat bedrijven uit de trouwbranche voor hen kunnen betekenen om de huwelijksdag onvergetelijk te maken. Bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker een feestelijke welkomstcocktail. Loop samen langs de verschillende standhouders om je te laten inspireren. Onze crew zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt want wij serveren de hele avond diverse drankjes en heerlijke proeverijtjes. Aansluitend kunnen jullie genieten van een fantastische bruidsshow van o.a. Sorelle Il Bianco, Brouwers Mannenmode en Schirm Mannenmode.  

          

Er wordt dit jaar flink uitgepakt. Elke bezoeker maakt kans op een fantastische koffer vol met aangeboden give aways van alle stand houders, met als hoofdprijs een weekendje Parijs, de stad van de liefde! Maar als klap op de vuurpijl kan elk aanstaand bruidspaar kans maken op het winnen van een complete bruiloft t.w.v. € 5000,- aangeboden door De Koningshof! Lees hier de actievoorwaarden.

Beleef, proef en geniet op deze bijzondere en unieke avond. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van één van deze prachtige prijzen!

KOOP TICKETS
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID