Kijk Binnen!

Benieuwd hoe De Koningshof er van binnen uitziet?

Lees meer

De slimste mens aan tafel

Voor je verder leest: weet je het zeker? De Slimste Mens aan tafel kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de quiz te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie?

De Slimste Mens is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen. En ondertussen wordt er goed gezorgd voor de inwendige mens. Je speelt de quiz in combinatie met een overheerlijk diner. Food for thought dus!

WAT STAAT JE TE WACHTEN?
Jouw gezelschap wordt ontvangen door een heuse quizmaster met een drankje.
Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt. Aan tafel! Let the games begin…

Aan de hand van 10 vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-rondes, multiple choice, schattingsrondes en natuurlijk buzzrondes: wie het snelst op de knop drukt en juist antwoordt pakt de punten.

Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, met algemene kennis alleen ga je het zeker niet redden. Muziekfragmenten herkennen, geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, anagrammen oplossen en hoeveel weet je eigenlijk van literatuur?

De beste masterminds komen elkaar tegen in de grand finale. De pittigste vragen gaan nu over tafel en de quizmaster geeft geen millimeter toe. Hier win je alleen op inzicht, maar een sprankje geluk is zeker welkom!

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN DE SLIMSTE MENS AAN TAFEL?
De slimste mens aan tafel duurt ongeveer 3 uur (incl. diner).
Je speelt het spel vanaf € 49,95* per persoon (incl. btw).
* vanaf 15 personen, inclusief diner

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen kunnen een aangepaste offerte aanvragen.

WAT ZIT HIERBIJ?

  • Fris/bier of wijn bij ontvangst 
  • Diner
  • Digitale camera’s
  • Online fotoalbum
  • Materialen
  • Quizmaster
  • Prijs voor winnende team
Copyright © De Koningshof 2021 | Gerealiseerd door DIXID