Recensies

Na afloop van een event ontvangen wij soms leuke reacties.
Lees hier wat er over ons gezegd wordt!


Holland Fisheries Event

Recensiedatum: 17 augustus 2017

“Holland Fisheries Event is dé 2-jaarlijkse internationale visserijbeurs die in De Koningshof wordt gehouden. In oktober 2018 organiseren wij die weer graag samen met de professionals van De Koningshof. Meedenken in oplossingen om een professionele beurs neer te zetten is daarbij de leidraad. Wij zijn blij met de uitstekende samenwerking en de prima service."


Der Kreis NL

Recensiedatum: 7 augustus 2017

“Ons jaarlijks evenement (beurs + jaarvergadering) hebben we inmiddels 7x op rij bij De Koningshof gehouden. Het is een schitterende locatie met veel mogelijkheden en een geweldige service. Elk jaar is de medewerking en inzet van de mensen van De Koningshof fantastisch.”


Hennie Bogaards

Recensiedatum: 25 juli 2017

"1 juli jongstleden vierden wij ons 12,5 jarig huwelijksjubileum in De Koningshof.
Wij kijken (net als onze gasten) terug op een mooi feest met een prima verzorging door de medewerkers van De Koningshof."


Politie Midden Nederland

Recensiedatum: 30 juni 2017

“Tijdens de bijeenkomst waren de medewerkers zeer behulpzaam en flexibel en de zalen zijn goed verzorgd. We zijn zeer tevreden over deze mooie locatie! We hopen er nog eens terug te komen.”


Hanneke Mantje

Recensiedatum: 18 juni 2017
 
"Mijn verjaardag is een groot succes geweest en dat dank ik helemaal aan jullie organisatie.
De koffie met petit-fours, het eten en het ijsdessert zijn geweldig goed gewaardeerd.
Vooral het ijsdessert heeft vele fans gehad! En dat terwijl het van mijn kant een last-minuteactie was want ik heb dat wat laten liggen in het overleg over het feest.
Gelukkig was de keukenchef prima bereid om het alsnog te regelen en na 20 minuten stond er een ijsbuffet dat klonk als een klok.

De rondleiding door de diverse gidsen werd goed gewaardeerd! Dit heeft er denk ik ook mee te maken dat er nauwelijks afzeggingen waren. Iedereen was benieuwd en geinteresseerd, dat bleek ook wel.
Ieereen kwam erg opgewekt terug...! "


Gerrit & Elsbeth

Recensiedatum: 8 juni 2017
 
"Onze wens was een andere bruiloft dan een standaard Urker bruiloft.
Van de koningshof kregen we tips wat wel en niet praktisch zou zijn.
Ook dachten ze mee tot in de details om onze themakleuren white & gold naar voren te brengen. Zo werd de bruidstaart, cupcakes, warm en koud buffet en het dessertbuffet in wit en goud tentoon gesteld. En wat hebben onze gasten genoten van deze dag die tot in de details was geregeld! We kregen talloze complimenten!"

Victor & Cathy

Recensiedatum: 12 mei 2017
 
"We zijn vanaf de eerste bezichtiging hartelijk ontvangen.
De prijs kwaliteit verhouding is bij de Koningshof erg goed. We hebben flink genoten van de mooiste dag van ons leven en dat kwam voor een groot deel door de medewerkers die ons hebben ontzorgt. "


Copyright © De Koningshof 2024 | Gerealiseerd door DIXID