Trouwen & Bruiloft

De Koningshof is -in onze ogen- in de polder de mooiste en meest veelzijdige locatie voor jullie bruiloft. De Koningshof is bovendien een officiële trouwlocatie waardoor het mogelijk is om in De Koningshof te trouwen voor de burgerlijke stand.
Lees meer

Receptie & Jubileum

Bij De Koningshof een sfeervolle receptie organiseren ter ere van een feestelijke gebeurtenis zoals een jubileum of ter ere van bijvoorbeeld een afscheid? Met de zeven zalen bieden wij altijd een geschikte ruimte.
Lees meer

Familiedag

Vier jullie familiedag in De Koningshof! De Koningshof biedt diverse leuke activiteiten voor jong en oud. Met een breed scala aan arrangementen is er voor ieder wat wils.
Lees meer

KidsWorld

Een bruiloft, familiefeest of jubileum, uiteindelijk zijn deze feesten vaak leuker voor de "grote mensen" dan voor de kinderen... Behalve bij De Koningshof want De Koningshof heeft KidsWorld. In KidsWorld hebben de kinderen hun eigen feestje! Ook geschikt voor kinderfeestjes.
Lees meer

Verjaardag

Elke verjaring moet gevierd worden. Wanneer je het groots wilt vieren met al jouw familie en vrienden in een leuke setting zit je bij De Koningshof goed.
Lees meer

Kraamfeest

Beschuit met muisjes en champagne om te proosten op het nieuwe leventje in jullie gezin. Vier jullie kraamfeest bij De Koningshof. Al die losse bezoekjes om jullie kindje te komen bewonderen kosten een hoop tijd. Bij De Koningshof kunnen jullie alle bezoek in één keer ontvangen.
Lees meer
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID