Organisatie & locatie

Multifunctionele locatie aan de rand van Urk

De helft van de Nederlanders is wel eens op Urk geweest. Veel Nederlanders associëren Urk met vis en klederdracht of ze denken aan het Urker Mannenkoor, de paling en het IJsselmeer. 

Dat op Urk een moderne toplocatie voor evenementen staat, verwachten niet veel mensen. Juist een goede reden om hier events te organiseren, op een plaats die tot de verbeelding spreekt. 

Oprichting

Willem de Boer Party-Service is in 1982 door Willem de Boer opgericht. Na vier jaar vanuit een keuken-unit Willem de Boer Party-Service te hebben gerund, is in 1986 partycentrum De Koningshof in Urk gebouwd.

Familiebedrijf

De jaren na de bouw van De Koningshof maakt het bedrijf een grote groei door en zijn ook broers René en Henk in het bedrijf gestapt. Hiermee werd de basis gelegd voor het familiebedrijf dat anno 2017 uit vier takken bestaat:

Bouw nieuw pand

In 2006 wordt gestart met de bouw van het nieuwe pand dat tot op heden De Koningshof vormt. Sinds de opening in 2008 biedt De Koningshof met haar locatie een veelzijdig evenementencomplex voor zowel particuliere als zakelijke markt, voorzien van moderne faciliteiten.

Onderstaande foto's staan op chronologische volgorde. 

Copyright © De Koningshof 2024 | Gerealiseerd door DIXID