Peeze CommuniTEA

Peeze is een eerlijk koffie- en theemerk met een goede kwaliteit koffie en thee. Alle producten zijn duurzaam, fairtrade en biologisch.

De koffie van Peeze was al een tijdje onze standaard, maar nu zijn we ook overgegaan op de thee van Peeze. De heerlijke smaken en de eerlijke achtergrond van de producten van Peeze hebben ons tot deze keuze gebracht.

Thee

De thee van Peeze komt allemaal van plantages in Sri Lanka. Kwaliteit en duurzaamheid zijn de uitgangspunten van Peeze, daarom is de thee gemaakt van de beste kwaliteit theebladeren welke handmatig worden geplukt en daardoor zorgvuldig worden geselecteerd.

Post uit Sri Lanka is de gedachte achter de thee in verpakkingen met de uitstraling van een poststuk met persoonlijke boodschap erop. De persoonlijke boodschap uit Sri Lanka is gericht aan de theedrinker.

Koffie

De koffie komt voornamelijk uit Zuid-Amerika, Midden-Amerika, Oost-Afrika en Indonesië, waar Arabica-bonen groeien. Deze bonen zijn over het algemeen van betere kwaliteit dan de Robusta-bonen. Bovendien worden de bonen van struiken gehaald die op de juiste hoogte op de bergen staan ( 1500 – 1800 meter), omdat de kwaliteit daar het allerbeste is.

Copyright © De Koningshof 2019 | Gerealiseerd door DIXID