Event Crew Gezocht!

Wil je in ons gezellige team aan de slag? Wij zijn op zoek naar mensen die van werken een feestje kunnen maken!

Lees meer

Online wedding event, Plan Your Day!

Zijn jullie toe aan een feelgood evenement, met een avondvullend programma vol met tips en inspiratie? Kijk dan naar onze gratis online trouwbeurs!

Maak kennis met de leukste trends, vindt jouw perfecte trouwjurk of bekijk de collectie met de mooiste trouwpakken. Krijg een rondleiding door onze prachtige locatie en laat je meeslepen in elke stap van het organiseren van jullie trouwdag.

Online Wedding Event


Online Wedding Event

Elk jaar organiseert De Koningshof in samenwerking met diverse partners uit de trouwbranche, de trouwbeurs PlanYourDay. Ook dit jaar zal het event weer plaatsvinden maar dan helemaal Corona-proof! Samen met een paar mede organisatoren hebben we het event omgezet naar een online wedding event. Een fantastisch avondvullend programma waar je dromen de vrije loop mogen hebben.

Laat je inspireren

Je kunt wegdromen bij de nieuwste collectie bruidsjurken en trouwpakken, prachtige sieraden bewonderen, overweldigende bruidstaarten bekijken, inspiratie opdoen voor jullie trouwkaart en natuurlijk een kijkje nemen in De Koningshof. Het online event zit vol met tips, wat regel je bijvoorbeeld een jaar van tevoren en wat kan wachten tot 3 maanden van tevoren.

Waar, wanneer en hoe?

Het Wedding Event is te bekijken via het YouTube kanaal van medeorganisator, QuickJewels. Iedereen kan dit unieke wedding event gratis bijwonen en genieten van een fantastische avond!

Bekijk het hier!

Benieuwd hoe wij jullie dag Corona-proof maken? Wij helpen je graag om jullie dag perfect te maken! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0527 651 651.

 Copyright © De Koningshof 2022 | Gerealiseerd door DIXID