Online wedding event, Plan Your Day!

Zijn jullie toe aan een feelgood evenement, met een avondvullend programma vol met tips en inspiratie? Kijk dan naar onze online trouwbeurs op 25 februari 2021 om 19.30 uur!

Maak kennis met de leukste trends, vindt jouw perfecte trouwjurk of bekijk de collectie met de mooiste trouwpakken. Krijg een rondleiding door onze prachtige locatie en laat je meeslepen in elke stap van het organiseren van jullie trouwdag.

Online Wedding Event

Elk jaar organiseert De Koningshof in samenwerking met diverse partners uit de trouwbranche, de trouwbeurs PlanYourDay. Ook dit jaar zal het event weer plaatsvinden maar dan helemaal Corona-proof! Samen met een paar mede organisatoren hebben we het event omgezet naar een online wedding event. Een fantastisch avondvullend programma waar je dromen de vrije loop mogen hebben.

Laat je inspireren

Je kunt wegdromen bij de nieuwste collectie bruidsjurken en trouwpakken, prachtige sieraden bewonderen, overweldigende bruidstaarten bekijken, inspiratie opdoen voor jullie trouwkaart en natuurlijk een kijkje nemen in De Koningshof. Het online event zit vol met tips, wat regel je bijvoorbeeld een jaar van tevoren en wat kan wachten tot 3 maanden van tevoren.

Winactie!

Om het plaatje helemaal compleet te maken hebben wij een winactie gelanceerd! Ga naar 1 van onze social media kanalen, deel het bericht en geef antwoord op de volgende vraag; hoeveel bruidsparen hebben, sinds de opening in 2008, hun trouwfeest gevierd in De Koningshof? Denk jij het antwoord te weten of wil je gewoon een gokje wagen? Ga dan snel naar onze Instagram pagina of naar Facebook en doe mee!

De 10 inzendingen die het dichts bij het goede antwoord zitten, ontvangen op 26 februari tussen 18.00 uur en 20.00 uur een romantisch borrelpakket voor 2 personen bij hun thuis! Zo kunnen jullie samen nog even nagenieten van het wedding event met heerlijke hapjes en proosten op jullie liefde met een flesje bubbels! Bezoek ons op Facebook of Instagram en deel het bericht! Reageren kan tot dinsdag 23 februari 23:00 uur, dus wees er snel bij!

Waar, wanneer en hoe?

Het Wedding Event gaat op 25 februari om 19.30 uur online en zal te bekijken zijn via het YouTube kanaal van medeorganisator, QuickJewels. De link naar het event delen wij op onze website, onze istagram pagina en op facebook. Iedereen kan dit unieke wedding event gratis bijwonen en genieten van een fantastische avond!

Benieuwd hoe wij jullie dag Corona-proof maken? Wij helpen je graag om jullie dag perfect te maken! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0527 651 651.

We zien jullie graag op 25 februari om 19.30 uur! Copyright © De Koningshof 2021 | Gerealiseerd door DIXID