Kijk Binnen!

Benieuwd hoe De Koningshof er van binnen uitziet?

Lees meer

Nieuwe website voor De Koningshof

Sinds een aantal dagen is de nieuwe website van De Koningshof Party & Events in de lucht. 
De nieuwe website is voorzien van een gemoderniseerd design en een overzichtelijke menustructuur. Bovendien is de website visueler gemaakt om de bezoeker van de website een betere beleving te kunnen geven van de locatie. 

Er is een virtuele 360-graden tour toegevoegd zodat de bezoeker via zijn/haar computerscherm 'door de locatie kan wandelen'. Op deze manier kan er een beter beeld gevormd worden van de zalen. 
Bovendien is de informatie op de website aangevuld/concreter gemaakt en zijn er meer sfeerbeelden geplaatst dan op de oude website, eveneens voor een beter beeld van de mogelijkheden op De Koningshof. 

Er is veel aandacht besteed aan de mogelijke events/partijen en arrangementen op De Koningshof. Zo zijn er voorbeelden gegeven van events, zoals een bruiloft of een vergadering, maar ook van spel/quiz-arrangementen en feestavonden. Waar mogelijk is bij deze voorbeelden ook een prijsindicatie gegeven zodat de bezoeker voorafgaand aan de aanvraag rekening kan houden met het budget.
Hiermee wordt geprobeerd de potentiële klant zo veel mogelijk te informeren over de mogelijkheden zodat deze, voordat hij/zij contact met ons opneemt al grotendeels weet wat de opties zijn. Maar ook het opnemen van contact is versimpeld. Er is een chatfunctie toegevoegd aan de website en op elke pagina staat het "bel mij terug-venster", waar de bezoeker alleen zijn/haar telefoonnummer hoeft in te voeren om teruggebeld te worden door één van onze medewerkers.

Ook kan de bezoeker vanaf nu op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws via het menu-item nieuwsDe vorige website bevatte geen nieuwspagina. 

Kortom, een gemoderniseerde website met handige opties en concrete en nuttige informatie betreft de locatie.

Copyright © De Koningshof 2021 | Gerealiseerd door DIXID