Evenementen op 1,5 meter afstand

De horeca mag onder verscherpte maatregelen met 100 personen weer open op 1 juli, mits het coronavirus onder controle blijft. De Koningshof heeft zijn zalen klaargemaakt voor de anderhalve meter-events.

Enkele opdrachtgevers annuleerden vanwege de Corona-maatregelen hun partij. De meesten boekten de reservering om en vieren na 1 juli alsnog feest op een aangepaste manier.

Normaal gesproken kunnen in zowel de Willem-Alexander Zaal en Maxima Zaal ruim 300 gasten plaatsnemen aan tafel. Met de opstellingen van 100 zitplaatsen per zaal hebben gasten nu alle ruimte. Elke zaal heeft zijn eigen looproute en in- en uitgang, garderobe en toiletgroep. De buffetten zijn voorzien van zogenaamde hoestschermen en zijn geplaatst in de naastgelegen zaal. De Koningshof heeft 2 buitenterrassen van elk 400 m2 met een eigen in- en uitgang. Mocht de komende tijd de restrictie rondom huisgenoten aan 1 tafel versoepelen, kan het aantal gasten per zaal worden opgeschaald naar 200 personen. Ook dan biedt de ruimte voldoende afstand tussen tafels.

Op de website en in de locatie communiceren we de tijdelijke huisregels. Wij volgen hierin de richtlijnen uit het protocol van Koninklijke Horeca Nederland. De Koningshof kan extra hostesses inzetten voor de veiligheid en voor de gezondheidscontrole. Hygiëne wordt voor ieders gebruik heel zichtbaar gemaakt. Op meerdere plekken plaatsen we desinfectiespray. We nemen de tijd om alle contactobjecten, zoals stoelen, deurposten en het sanitair grondig en met regelmaat te reinigen.

Copyright © De Koningshof 2020 | Gerealiseerd door DIXID