Der Kreis Jaarvergadering

Met gepaste trots verzorgen wij al sinds 2010 de jaarlijkse kick-off van Der Kreis op De Koningshof Party & Events. Dit jaar werd er echter groots uitgepakt!

Speciaal voor deze gelegenheid werd er naast de Koningshof een grote tentaccommodatie geplaatst. In de tent werden de gasten ontvangen en werd een deel van de beursvloer gecreëerd met de nieuwste keukens en badkamers. Het andere deel werd in de Willem-Alexander Zaal gepresenteerd. Zowel de tentaccommodatie als de Willem-Alexander Zaal werd voorzien van standbouw en verlichting. De binnen- en de buitenkant van de Koningshof en de tentaccommodatie werd voorzien van “branding” in het thema: Balance.

Tijdens het besloten deel van de kick-off werden er diverse presentaties gegeven door het MT van Der Kreis en was Rob Kamphues aanwezig om te spreken over wat het thema “balance” met autosport te maken heeft. We kennen Rob Kamphues allemaal van o.a. Ziggo Sport en het KRO-programma De Reünie. Tijdens het besloten deel van de jaarvergadering werd er voor de aanwezige dames een zogenaamd partnerprogramma aangeboden. Deze keer werd er gekozen voor een workshop handlettering.  

Tijdens de lunch werden er diverse culinaire items geserveerd en konden de gasten genieten van het mooie weer op het terras, de diverse stands op de beursvloer en optredens van o.a. DJ Etienne la Faille en stunts van trail-biker Rick Koekoek.    

Na de lunch werden de gasten weer ontvangen in de Maxima Zaal waar de kick-off verder ging. Het middagprogramma was in handen van Rens de Jong welke we kennen van het RTLZ programma “Z in Zaken” en als presentator van BNR Nieuwsradio. Tijdens de kick-off is gekozen om de event-tool BuzzMaster in te zetten. Deze interactieve tool kreeg de zaal in beweging vanwege de actieve inbreng die gevraagd werd. De gasten konden hun mening geven, polls invullen en werd er gesproken over diverse onderwerpen. De kick-off werd afgesloten met een spectaculaire show van Victor Mids, welke bekend is van het programma Mindf*ck.  

Na het middagprogramma werd de dag afgesloten met een overheerlijk koud- en warm buffet waarbij de ambachtelijke visrokerij/haringkar met korenwijn traditiegetrouw niet ontbrak!

Graag tot volgend jaar!

Copyright © De Koningshof 2020 | Gerealiseerd door DIXID