De Koningshof weer open per 1 juli

Wij willen onze gasten graag weer verwelkomen en zijn dan ook blij dat onze evenementenlocatie weer open kan. Wij hopen dat de versoepelingen van de maatregelen verder doorgezet worden en bijdragen aan het volledig herstellen van een periode waarin onze gezondheid en de bescherming voor het Corona-virus het leven wereldwijd heeft beïnvloedt.

3.500 m2 ruimte

De Koningshof biedt zowel voor- als achter de schermen 3.500 m2 ruimte. Dat is veel ruimte om gasten op een veilige wijze te verwelkomen. Het Binnenhof en de terrassen van De Koningshof zijn in de afgelopen periode niet gesloten geweest omdat onze locatie ook als trouwlocatie van Gemeente Urk dient. Afgelopen periode verwelkomden wij een aantal bruidsparen met maximaal 30 gasten bij huwelijksvoltrekkingen. Voor de partijen en evenementen hebben wij besloten per 1 juli te heropenen. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM, Veiligheidsregio Flevoland en Koninklijke Horeca Nederland. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in onze locatie. De bars, waaronder twee van elk 10 meter breed zijn corona-veilig gemaakt. Onze cateringmedewerkers zullen vanaf speciale buffetten met ademschotten en twee eigentijdse, gloednieuwe kiosken in de zalen de gasten voorzien van de heerlijkste gerechten. De 2 terrassen van elk 400 m2 en 2 Kidsworld zalen van elk 80 m2 zalen zijn open.

We vragen u zich te houden aan de geldende richtlijnen. Tijdens uw verblijf is het van belang dat u de eventuele instructies die onze medewerkers geven opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van De Koningshof onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:Vanaf 1 juli ontvangen wij groepen van maximaal 100 gasten tegelijk per zaal. Kinderen die meekomen met de groep kunnen naar hartenlust in Kidsworld spelen en verblijven. Graag adviseren wij over het gespreid laten verlopen van het gastenaantal.

Onze medewerkers zullen er alles aan doen het onze gasten naar de zin maken. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij drie richtlijnen opgesteld:
  1. Bij de entree of ingang van de zaal stellen wij u een aantal gezondheidsvragen.
  2. Wij vragen u om uw handen te desinfecteren.
  3. Houd u aan de 1.5m afstand en volg de looproutes.
BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar De Koningshof te komen.

Met gastvrije groet,

Team De Koningshof

Copyright © De Koningshof 2024 | Gerealiseerd door DIXID