Wedding Event

Online Wedding Event Plan Your Day

Lees meer

Online wedding event, Plan Your Day!

16 februari 2021 -

Zijn jullie toe aan een feelgood evenement, met een avondvullend programma vol met tips en inspiratie? Kijk dan naar onze online trouwbeurs.

 

Lees meer

De Koningshof weer open per 1 juli

15 juni 2020 - Wij willen onze gasten graag weer verwelkomen en zijn dan ook blij dat onze evenementenlocatie weer open kan. Wij hopen dat de versoepelingen van de maatregelen verder doorgezet worden en bijdragen aan het volledig herstellen van een periode waarin onze gezondheid en de bescherming voor het Corona-virus het leven wereldwijd heeft beïnvloedt.
Lees meer

Evenementen op 1,5 meter afstand

27 mei 2020 - De horeca mag onder verscherpte maatregelen met 100 personen weer open op 1 juli, mits het coronavirus onder controle blijft. De Koningshof heeft zijn zalen klaargemaakt voor de anderhalve meter-events.
Lees meer

Samenwerking Strandhoeve

16 mei 2019 -
Spelshows en activiteiten bij de Koningshof
Voor groepen die op zoek zijn naar een leuke middag of avond, biedt De Koningshof teambuilding activiteiten en spelprogramma’s!
Lees meer

Nieuwe website voor De Koningshof

14 juli 2017 - De website van De Koningshof heeft een restyle gehad door er een compleet nieuw uiterlijk aan te geven. De oude website was wat verouderd en is daarom vernieuwd.
Lees meer

Pagina 1 van 3
Copyright © De Koningshof 2021 | Gerealiseerd door DIXID