Holland Fisheries Event

19 juli 2022 - Op 7 en 8 oktober 2022 wordt voor de 5e keer onze locatie omgebouwd tot beursvloer voor exposanten en bezoekers uit de maritieme sector. 

De beurs biedt aan meer dan 100 binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en diensten te tonen aan een breed publiek.
Lees meer

Open zonder maatregelen

17 februari 2022 - Is jouw evenement al een aantal keren verplaats door maatregelen en lockdowns? Pak dan nu je kans en reserveer jouw datum in onze agenda! Vanaf 25 februari zijn namelijk alle zakelijke en particuliere evenementen weer mogelijk in onze evenementenlocatie. De belangrijkste veranderingen omtrent de corona maatregelen hebben wij voor jullie samengevat.
Lees meer

Wij zijn weer open

5 juni 2021 -

Gasten kunnen weer genieten van de échte Koningshof beleving! Ons pand was dan wel dicht maar wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zo is er onder andere geïnvesteerd in nieuwe, heerlijke buffetten, fantastische barbecue belevingen, live cooking vanuit onze live cooking kiosken en zijn wij inmiddels in het trotse bezit van een echte poffertjes kraam!


Lees meer

De Koningshof weer open per 1 juli

15 juni 2020 - Wij willen onze gasten graag weer verwelkomen en zijn dan ook blij dat onze evenementenlocatie weer open kan. Wij hopen dat de versoepelingen van de maatregelen verder doorgezet worden en bijdragen aan het volledig herstellen van een periode waarin onze gezondheid en de bescherming voor het Corona-virus het leven wereldwijd heeft beïnvloedt.
Lees meer

Evenementen op 1,5 meter afstand

27 mei 2020 - De horeca mag onder verscherpte maatregelen met 100 personen weer open op 1 juli, mits het coronavirus onder controle blijft. De Koningshof heeft zijn zalen klaargemaakt voor de anderhalve meter-events.
Lees meer

Pagina 1 van 3
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID