KidsWorld

KidsWorld bevindt zich in het souterrain van De Koningshof. Deze ruimte is helemaal aangepast op kinderen en tijdens een feest is het HUN domein. De Koningshof heeft KidsWorld-medewerkers. Zij zorgen ervoor dat de kinderen zich blijven vermaken. 

Eindeloos spelen

In KidsWorld staan diverse speeltoestellen zoals een klimhuisje en een glijbaan. Daarnaast zijn er een tal van spellen zoals een airhockey-tafel en een levensgroot vier-op-een-rij-spel. 
Ook kunnen er spellen gespeeld worden op de aanwezige PlayStation en Nintendo Wii.
Er zijn bovendien altijd kleurtjes en leuke kleurplaten aanwezig.

Eigen faciliteiten

KidsWorld beschikt over eigen faciliteiten. De kinderen hebben hun eigen kinderbar en een kindertoilet. Tijdens het eten boven wordt er in KidsWorld een kinderbuffet uitgeserveerd met o.a. patat, mini-frikandellen, appelmoes en uiteraard een ijsje na.

Kinderfeestje

KidsWorld is bijzonder geschikt voor een verjaardagspartijtje of kinderfeestje. De KidsWorld-medewerkers verzorgen leuke activiteiten zoals het maken van knutselwerkjes of het spelen van een leuk spel. Voor de ouders betekent dit een zorgeloze middag terwijl de kinderen zich bijzonder goed vermaken onder toezicht van de KidsWorld-medewerkers. 

Prijzen

Afhankelijk van de invulling wordt er een prijs vastgesteld. Er zijn diverse mogelijkheden. 

Ter indicatie:
Wanneer KidsWorld wordt aangevraagd tijdens een event in een van de grote zalen van De Koningshof wordt er een prijs vanaf € 10,00 per kind gerekend. Dit is inclusief eten en drinken. 

Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID