A Night in Vegas

'It's now or never! Trek je blue suede shoes aan en beleef het grootste Elvis spectakel ter wereld!

Lees meer

Maak dit jaar van Kerst een onvergetelijk feest vol persoonlijke keuzes en warme verbindingen!

Hoewel de zomer net weer wat zonnestralen heeft gebracht, geloven wij dat het nu het perfecte moment is om te beginnen met de voorbereidingen voor de meest betoverende tijd van het jaar: Kerst! En dit keer hebben wij dé oplossing om de kerstpakketten uitdaging om te toveren tot een unieke en opwindende ervaring.

Stel je voor: een bruisende en kleurrijke Kerstpakket Markt, gehouden van 11 t/m 23 december 2023, waar bedrijven samenkomen om de magie van Kerst te delen. Maar hier is het spannende deel - jouw medewerkers worden de regisseurs van hun eigen feestelijke pakket! Hoe werkt het? Het is eenvoudig:
1.    Bij binnenkomst ontvangt elke medewerker een betoverende set munten ter waarde van € 2,50 per munt. Deze fonkelende munten zijn de sleutel tot een persoonlijk kerstpakket, samengesteld naar ieders wensen en verlangens. Als werkgever heb jij de touwtjes in handen om het budget per medewerker vast te stellen, om ervoor te zorgen dat elk hart wordt verwarmd, of je nu een fulltime kracht of een parttime ster bent.

2.    De magische reis gaat verder wanneer medewerkers hun munten inruilen op de adembenemende Kerstpakket Markt. Hier onthullen trotse Urker en regionale leveranciers hun meest sprankelende producten en diensten, elk met een betoverende waarde in veelvouden van € 2,50. Jullie krijgen de kans om te kiezen uit een scala aan briljante opties!

3.    Maar dat is nog niet alles - je kunt ervoor kiezen om een De Goede Daad Doos op te zetten, waarin medewerkers hun overgebleven munten kunnen laten schitteren. De Koningshof telt de waarde van deze schatkist en trekt het bedrag vervolgens af van de factuur. Zo kun je zelf een magische bijdrage leveren aan een goed doel dat jullie hart verwarmt.

4.    Zelfs voor degenen die onverwachts de magie van de Kerstpakket Markt moeten missen, staan we paraat. De directie kan een prachtig pakket samenstellen bij onze betoverende leveranciers, zodat niemand wordt buitengesloten van dit feestelijke festijn.

5.    En wanneer de glinsterende stofwolken van Kerstmagie zijn neergedaald, ontvang je één schitterende factuur, gebaseerd op het aantal gasten dat je verwacht, vermenigvuldigd met de totale waarde van de magische munten die zijn omgetoverd tot schitterende kerstpakketten.

Maar er is meer! Want wat is Kerst zonder een betoverende eindejaarsbijeenkomst? Samen met de Kerstpakket Markt wordt deze bijzondere gelegenheid gegarandeerd een sprankelend hoogtepunt van het jaar. Een sprookjesachtige gathering, geheel naar jullie wensen ingevuld - denk aan heerlijke hapjes, sprankelende drankjes, een vorstelijk grillbuffet of een hartverwarmend koud- en warm buffet. De keuze is aan jullie om deze schitterende momenten vorm te geven.

En voordat we eindigen, laten we je meenemen naar een betoverend beeld van vorig jaar - een glimp van de gezellige en informele sfeer die de Koningshof transformeerde tot een wonderland van Kerstvreugde. Elk jaar is anders, maar dit beeld straalt de magie uit die ons te wachten staat.

Wij hopen dat het vuur van enthousiasme nu in jullie brandt! Jullie zijn van harte uitgenodigd om de Koningshof te betreden en samen met ons te dromen over dit schitterende concept. Wij staan klaar om vrijblijvend een glinsterende offerte voor jullie te creëren
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID