A Night in Vegas

'It's now or never! Trek je blue suede shoes aan en beleef het grootste Elvis spectakel ter wereld!

Lees meer

'Ik hou van Holland'


IK HOU VAN HOLLAND I.C.M. FOOD STAND

Doe mee aan het meest Hollandse spel, bekend van TV. Ik hou van Holland! Tijdens dit avondvullende programma bent u zélf deelnemer van deze quiz! Begeleid door onze eigen Quizmaster doorloopt u in teams de diverse rondes van dit spel. Diverse beroemde – en beruchte – onderdelen komen aan bod; Van 'De Spellingsronde' tot 'Namen raden' en van 'Kennisvragen' tot 'Raad het lied of Niet'. Natuurlijk sluiten het programma met de spetterende finale met 'Het Rad'!

Natuurlijk wordt er tijdens het programma rondgegaan met dranken en in de pauzes (de 'reclame') worden oer-Hollandse hapjes geserveerd.
 
Programma
Anders dan op TV speelt bij dit programma iederéén een rol. De verschillende onderdelen worden afwisselend met alle teams tegelijk tegen elkaar gespeeld, maar ook als duel waarbij twee teams het strijdveld betreden. Zo ontstaat een afwisselend programma waaraan alle deelnemers vol vuur zullen deelnemen. Tijdens het hele programma wordt de quizmaster ondersteund door een interactieve beamershow waardoor u zich écht in de studio waant.

VOORBEELD DRAAIBOEK

14.00 – 14.30 uur Ontvangst
Serveren koffie, thee en roomboterkoekjes
14.30 – 15.20 uur Activiteit
1e ronde activiteit – dranken en notenmix
15.20 – 15.35 uur Pauze
15.35 – 16.25 uur Activiteit
2e ronde activiteit – dranken en koude hapjes
16.25 – 16.40 uur Pauze
16.40 – 17.30 uur Activiteit
3e ronde activiteit – dranken en bittergarnituur
17.30 – 19.30 uur Maaltijd
Serveren dranken en presenteren food stand met aansluitend ijscoupe
19.30 – 19.30 uur Einde
 
KOSTEN

Bovenstaand arrangement geeft een prijs van € 70,00 per persoon, uitgaande van minimaal 25 personen. Dit samengestelde arrangement geeft een korting van € 4,30 per persoon, vergeleken met het boeken van de losse items.
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID