Het perfecte event organiseren!

Het organiseren van een evenement neemt veel tijd in beslag. Je moet aandacht voor details hebben en tegelijkertijd ervoor zorgen dat je het overzicht niet verliest. Denk aan het bepalen van de doelgroep, een passende locatie, een geweldig programma samenstellen en nog talloze anderen zaken. Zo’n lijst kan heel overweldigend zijn, als je niet weet waar je moet beginnen. Mis deze tips dus niet!

It’s a date!

Het plannen van een evenement begint bij het vaststellen van de datum, maar wat is de juiste datum? Als het om een bedrijfsevenement gaat is het leuk om het evenement te houden op bijvoorbeeld een speciale datum. Denk aan de datum dat het bedrijf is opgericht. Houd wel rekening met feestdagen, vakanties en de voorbereidingstijd die je nodig hebt voor het evenement.

You’re invited

De gastenlijst is bepalend voor de rest van de planning. Begin daarom op tijd met inventariseren. Ga je een geweldig personeelsfeest geven? Of heb je ander leuk nieuws dat je wilt delen? Houd ook rekening met het doel van je evenement. De grote van de gastenlijst wordt deels bepaalt door de capaciteit van de locatie. Denk ook aan de ‘plus ones’. Mogen gasten een introduce meenemen?

The location

Houd bij de keuze van een locatie voor jouw evenement rekening met de vooraf opgestelde doelstellingen. Bedenk welke vragen je jezelf moet stellen als evenementenorganisator. Heeft de locatie de juiste technische installatie? Is het goed toegankelijk? Is er personeel? Moet ik zelf materiaal meenemen?

Nothing better than food

Eten prikkelt de zintuigen. Het gaat niet alleen om proeven, maar ook om zien en ruiken. Het is natuurlijk de bedoeling dat je verleid wordt om een gerecht te eten. Een goede cateraar helpt je hierbij en ziet alles!

Geen evenement is te gek voor onze Eventcrew!

Natuurlijk zijn er nog een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. En daar helpen wij je graag bij! Dus kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op of download onze gratis brochure.

7 handige tips
Copyright © De Koningshof 2024 | Gerealiseerd door DIXID