Familiedag

Een familiedag bestaat vaak uit een leuke activiteit gevolgd door gezellig samen eten. 
De Koningshof biedt veel leuke arrangementen. Voor elke groepsgrootte en voor elke samenstelling is er een gepast arrangement.

Activiteit

De Koningshof biedt een breed scala aan leuke activiteiten. De activiteiten lopen uiteen van een bezoek aan de Urker vuurtoren tot een actief spel waarbij alles draait om samenwerking en snelheid. Kijk bij onze arrangementen ter inspiratie, of neem contact met ons op.

Voordeel

Activiteit en eten kunnen natuurlijk ook los van elkaar geboekt worden. De voordelen van een invulling door De Koningshof zijn uiteraard een gunstige prijsafspraak, het voorkomen van onnodige wachttijd omdat de activiteit en het eten via één kanaal lopen en daarnaast is het voor de organisatie gemakkelijk om één aanspreekpunt te hebben. 

Eten

Als afsluiting van de familiedag is het leuk om gezellig samen te eten. De Koningshof biedt diverse mogelijkheden. Bij mooi weer kan er gekozen worden voor een barbecue op het terras. Verder kunt u bij ons gourmetten, genieten van een heerlijk dinerbuffet of een a la carte diner op basis van een vooraf samengesteld menu in één van onze gezellige zalen.

Prijzen

Afhankelijk van het gekozen arrangement variëren de prijzen van ca. 30 tot 90 euro per persoon. Prijzen zijn inclusief activiteit een diner. Bekijk onze arrangementen voor een specifiekere prijsindicatie per arrangement.
Copyright © De Koningshof 2024 | Gerealiseerd door DIXID