A Night in Vegas

'It's now or never! Trek je blue suede shoes aan en beleef het grootste Elvis spectakel ter wereld!

Lees meer

Trouwbeurs Plan Your Day

Wegdromen bij prachtige jurken, bruidstaarten, glinsterende sieraden en genieten van heerlijke proeverijtjes. Na de succesvolle editie van vorig jaar staat ook dit jaar het mooiste trouwevent van Flevoland weer op het programma. Diverse ondernemers uit de trouwbranche komen samen op 5 oktober tijdens Plan Your Day om iedereen met trouwplannen te inspireren wat betreft de nieuwste trends!
Lees meer

A Night in Vegas

Beleef het grootste Elvis spektakel ter wereld in Urk

Voor het grootste Elvis spektakel ter wereld moet je 25 november in Urk zijn. De 3 allerbeste Elvis Tribute Artist van overal ter wereld én tevens allemaal in hun muzikale carrière op Graceland zelf bekroond tot de beste van de wereld, nemen u mee naar de rock ’n roll-jaren uit de 50’s tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas wist neer te zetten in de jaren 70!
Lees meer

Maak dit jaar van Kerst een onvergetelijk feest vol persoonlijke keuzes en warme verbindingen!

Maak dit jaar van Kerst een onvergetelijk feest vol persoonlijke keuzes en warme verbindingen! Hoewel de zomer net weer wat zonnestralen heeft gebracht, geloven wij dat het nu het perfecte moment is om te beginnen met de voorbereidingen voor de meest betoverende tijd van het jaar: Kerst! En dit keer hebben wij dé oplossing om de kerstpakketten uitdaging om te toveren tot een unieke en opwindende ervaring.
Lees meer

Personeelsfeest

Een geslaagd personeelsfeest: Wij helpen u graag bij de organisatie hiervan. 
De Koningshof biedt de mogelijkheid tot leuke activiteiten, borrels en diners voor verschillende groepsgroottes. 


Lees meer

Vergadering

Vergaderen in een neutrale omgeving kan soms heel nuttig zijn. Out of the box-denken wordt gemakkelijker en er komen geen klusjes tussendoor. Bij De Koningshof kunt u van de simpelste tot chique vergaderarrangementen boeken.
Lees meer

Congres

Wilt u praktisch geen omkijken hebben naar uw congres of conferentie, maar toch precies zoals u het in uw hoofd hebt? De Koningshof kan u helpen met een perfecte organisatie en hierdoor een perfect verloop.
Lees meer

Beurs

Al verschillende succesvolle beurzen hebben plaatsgevonden in De Koningshof. De Koningshof biedt ruimte voor ca. 50 beursstands. Daarnaast wordt ook de catering verzorgd.
Lees meer
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID