A Night in Vegas

'It's now or never! Trek je blue suede shoes aan en beleef het grootste Elvis spectakel ter wereld!

Lees meer

Dare to be different!

Jullie bruiloft net iets specialer maken? Met een thema bruiloft maak je een echte statement, je gasten zullen hier nog maanden over praten. We helpen jou graag mee om out the box te denken. Een paar populaire thema’s zijn;

Festivalbruiloft

Een festivalbruiloft organiseren is op moment erg trendy. Het is de manier om de liefde te vieren met al je vrienden en familie zonder chique gedoe, maar met een relaxte sfeer in een groene omgeving, met foodtrucks, lichtjes in de bomen, overal gekleurde bloemen en toffe plekjes om te chillen!

ECO- friendly

Creëer een natuurlijke, zero waste vibe met biologische afbreekbare materialen en mooie planten. Om mee te gaan in die vibe en een steentje bij te dragen aan het milieu kan je jouw menukaart en uitnodigingen laten afdrukken op gerecycleerd papier.

Vintage

Wil jij op jouw speciale dag echt even terug gaan in de tijd? Dan is een vintage bruiloft iets voor jou. Combineer oude houten tafels en banken met mooie hangende lichtbronnen en ga voor een typische vintage kleurenpalet. Rij naar je ceremonie in een classy oldtimer.

Bohemiam

Wil jij een boho chic trouwen? Dan staat dit thema voor jouw bruiloft in de sterren geschreven. Cool, zorgeloos en vrij geef jij een soort nonchalance aan je wedding styling. Van kleurrijke tapijten tot decoratieve kussens en een bloemenkrans voor op je hoofd. Met prachtige verlichting in de bomen geef je een extra cozy feel aan jouw bruiloft!

Romantisch

Met een zachte kleurenthema geef je al snel een romantische sfeer. Gebruik bijvoorbeeld veel pastel tinten en witte accenten. Denk ook aan de aankleding van je bruiloft zoals een bloemenmuur van rozen, welkomstbord en kroonluchters. Jouw romantische huwelijk kan werkelijkheid worden!

Welk thema je ook kiest, wij doen er alles aan om jouw speciale dag waar te maken! Wil je meer info over onze locatie download dan onze trouwbrochure en neem contact op!

Download trouwbrochure
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID