Congres

Wilt u praktisch geen omkijken hebben naar uw congres of conferentie, maar toch precies zoals u het in uw hoofd hebt? De Koningshof kan u helpen met een perfecte organisatie en hierdoor een perfect verloop.
De Koningshof is met de centrale ligging in Nederland een ideale locatie voor een landelijk congres of landelijke conferentie. 

Invulling

Gedurende het congres zullen er waarschijnlijk bepaalde activiteiten, workshops, lezingen en/of entertainment plaatsvinden. Wij bieden ondersteuning in het boekingsproces van de eventuele sprekers of het entertainment. 

Faciliteiten

De Koningshof biedt alle faciliteiten voor een geslaagd congres of conferentie. Zo is er overal draadloos internet aanwezig, goede audiovisuele apparatuur en regelbare verlichting mogelijk. Bovendien is er airconditioning in de zalen. De zalen van De Koningshof variëren in grootte, waardoor de locatie geschikt is voor zowel grote als kleine congressen en conferenties.

Wanneer er exclusievere audiovisuele apparatuur wordt gewenst heeft De Koningshof diverse partners waarmee de juiste apparatuur geregeld kan worden.

Catering

De catering van uw congres of conferentie wordt volledig verzorgd. Zusterbedrijf Willem de Boer Food & Events zorgt voor een perfecte smaakvolle invulling van uw evenement. 
Alle catering kan in overleg worden samengesteld.

Prijzen

Geheel afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor u een gepaste offerte opstellen. Wij hebben geen specifiek 'congresarrangement'. Neem contact met ons op voor meer informatie over de uiteindelijke kosten van uw congres.
Copyright © De Koningshof 2024 | Gerealiseerd door DIXID