Technologie, je kan er niet meer omheen.

Technologie, je kan er niet meer omheen. Technologie wordt niet alleen steeds belangrijker in ons dagelijkse leven maar ook in de eventbranche. Van verschillende social media platformen tot de nieuwste Virtual Reality mogelijkheden. Technologie ontwikkeld zich razendsnel. Dit heeft een enorme impact op de manier waarop evenementen worden gepland, uitgevoerd en ervaren. Maar welke trends zijn interessant voor jouw evenement?
Lees meer

Nieuwste trouw trends

Ben je benieuwd naar de nieuwste trends in de trouwbranche? Het is tijd om bij te praten! Bruidsparen zijn steeds bewuster van hun keuzes en wat voor invloed dit heeft voor het milieu. En is de witte trouwjurk nog wel in? Hoe maak je jullie bruiloft uniek en persoonlijk? Lees verder om hier achter te komen!
Lees meer

Laat het feest beginnen: waarom personeelsfeesten essentieel zijn voor de verbinding in het bedrijf.

Wil jij graag je personeel verrassen met een geweldig personeelsfeest? Hiermee creëer je verbinding tussen collega’s. Het is een moment waarop iedereen elkaar op een andere manier kan leren kennen. Veel mensen onderschatten wat voor impact een goed georganiseerd personeelsfeest kan hebben. Maar hoe organiseer je een geslaagd feest en waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij helpen je graag op weg met een paar handige tips
Lees meer

Efficiënt vergaderen?

Waar gewerkt wordt, wordt vergaderd. Als het niet Offline is dan wel online, we ontkomen er niet aan. De seconden, minuten en uren tikken weg en ondertussen worden er geen knopen doorgehakt. Ben je helemaal klaar met vergaderingen waar geen knoop doorgehakt wordt? Hoogstwaarschijnlijk ben je niet alleen. Tijd om effectief te vergaderen! We geven je 8 praktische tips.
Lees meer
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID