Nieuwste trouw trends

Ben je benieuwd naar de nieuwste trends in de trouwbranche? Het is tijd om bij te praten! Bruidsparen zijn steeds bewuster van hun keuzes en wat voor invloed dit heeft voor het milieu. En is de witte trouwjurk nog wel in? Hoe maak je jullie bruiloft uniek en persoonlijk? Lees verder om hier achter te komen!
Lees meer

Laat het feest beginnen: waarom personeelsfeesten essentieel zijn voor de verbinding in het bedrijf.

Wil jij graag je personeel verrassen met een geweldig personeelsfeest? Hiermee creëer je verbinding tussen collega’s. Het is een moment waarop iedereen elkaar op een andere manier kan leren kennen. Veel mensen onderschatten wat voor impact een goed georganiseerd personeelsfeest kan hebben. Maar hoe organiseer je een geslaagd feest en waar moet je allemaal rekening mee houden? Wij helpen je graag op weg met een paar handige tips
Lees meer

Efficiënt vergaderen?

Waar gewerkt wordt, wordt vergaderd. Als het niet Offline is dan wel online, we ontkomen er niet aan. De seconden, minuten en uren tikken weg en ondertussen worden er geen knopen doorgehakt. Ben je helemaal klaar met vergaderingen waar geen knoop doorgehakt wordt? Hoogstwaarschijnlijk ben je niet alleen. Tijd om effectief te vergaderen! We geven je 8 praktische tips.
Lees meer

Het perfecte event organiseren!

Het organiseren van een evenement neemt veel tijd in beslag. Je moet aandacht voor details hebben en tegelijkertijd ervoor zorgen dat je het overzicht niet verliest. Denk aan het bepalen van de doelgroep, een passende locatie, een geweldig programma samenstellen en nog talloze anderen zaken. Zo’n lijst kan heel overweldigend zijn, als je niet weet waar je moet beginnen. Mis deze tips dus niet!
Lees meer

Wedding season! Are you ready?

Een bruid moet al zoveel beslissingen maken van de gastenlijst tot aan de jurk. Alles moet er zo perfect mogelijk uitzien. Maar niet minder belangrijk; Wat doe je met je haar? Zeg maar dag tegen de bruidskapsels die strak in de lak zitten want de losse en toch glamourous kapsels zijn helemaal in! Om wat inspiratie te geven, heb wij de trends even op een rijtje gezet!
Lees meer

Dare to be different!

Jullie bruiloft net iets specialer maken? Met een thema bruiloft maak je een echte statement, je gasten zullen hier nog maanden over praten. We helpen jou graag mee om out the box te denken.


Lees meer

Waar komt de traditie vandaan?

Nog een keer uit gaan voordat je gaat trouwen. Als je gaat trouwen is het bijna vanzelfsprekend dat je een vrijgezellenfeest hebt, maar waar komt deze traditie eigenlijk vandaan?
Lees meer

Hoe is het bruidsboeket ontstaan?

Wie kiest er eigenlijk het bruidsboeket? Tegenwoordig kiest de bruid haar eigen boeket, dit is zodat ze zeker weet of het mooi past bij haar trouwjurk. Dit was niet altijd het geval, vroeger was het de taak van de bruidegom om het bruidsboeket uit te zoeken. Hij verraste dan zijn bruid op de dag van de bruiloft met een boeket van bloemen naar zijn keuze.
Lees meer

De eerste witte trouwjurk

Tegenwoordig zijn er miljoenen trouwjurken om uit te kiezen. Ondanks alle verschillende kleuropties kiezen de meeste bruiden nog steeds om wit te dragen voor hun bruiloft. Maar waar komt de trend vandaan om een witte trouwjurk te dragen?
Lees meer
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID