Kijk Binnen!

Benieuwd hoe De Koningshof er van binnen uitziet?

Lees meer

Bierproeverij

Geniet van een biertje als nooit tevoren! Bekijk, ruik en proef speciaal bier en geniet van smaak en gezelligheid.

WAT STAAT JE TE WACHTEN?
Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's en hou je van een speciaal biertje? Dan is de bierproeverij iets voor jou! Tijdens deze bierproeverij leert een bierspecialist jullie alle ins en outs op het gebied van speciaal bier. Je krijgt 6 verschillende biertjes in proefglazen en hierbij worden leuke wetenswaardigheden verteld. Hoe en waar wordt het bier gebrouwen en wie was zo geniaal om zoiets lekkers te bedenken?

Er zijn verschillende thema’s voor de bierproeverij. Deze is ook zeer geschikt voor vrouwen die van bier houden. De enige voorwaarde is dat je 18 jaar bent of ouder. Je kunt kiezen uit de thema’s Nederlandse bieren, Trappistenbier, Zomerbiertjes, Kerst en Oud- en Nieuwbier, Zware Speciaal Biertjes of je laten verrassen door het complete speciaal bier arrangement.

Na de bierproeverij mag je je zelf ware bierexpert noemen!

HONGER NAAR MEER?
Een lunch, diner of barbecue als afsluiter is een kroon op je bierproeverij. Een lekker borrelhapje erbij kan natuurlijk ook geen kwaad. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Bekijk hier onze arrangementen of neem contact met ons op.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE BIERPROEVERIJ?
De bierproeverij duurt ongeveer 2 uur.
Je doet de bierproeverij al voor € 24,50* per persoon (incl. btw).
* vanaf 15 personen

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen kunnen een aangepaste offerte aanvragen.

WAT ZIT HIERBIJ?
  • Professionele begeleiding
  • Speciaalbieren
Copyright © De Koningshof 2021 | Gerealiseerd door DIXID