Eten en drinken


Bij De Koningshof kan je eten en drinken op verschillende manieren beleven.
Wel of geen diner en een kleine of grote snack voor bij de borrel?
Wij geven hier diverse (prijs)voorbeelden, maar er is veel meer mogelijk. Neem contact met ons op als uw wens er niet tussenstaat of voor meer informatie.

Klik direct op een van onderstaande links voor specifieke arrangementen of bekijk eerst de korte omschrijving en klik vervolgens op de titel van arrangement voor uitgebreide informatie.  
-   Buffetten               -   Tapas 
-   Desserts                -    Lunch
-   Sitting Dinner      -   Broodbuffet            
-   Fooditems             -   Barbecue               

Buffetten

Onze buffetten bestaan uit foodstands met een breed assortiment aan warme en koude gerechten. Het buffet biedt een maaltijdvervangend menu. Door op bovenstaande titel te klikken worden voorbeelden van menu's getoond. De gerechten van de foodstand zijn (in overleg) geheel naar wens samen te stellen.

Tapas

Heerlijke Spaanse tapas kunnen zelf worden samengesteld. De tapas worden op tafel of in buffetvorm geserveerd. De verschillende kleinere gerechtjes vormen samen een heerlijke gevarieerde maaltijd.

Desserts

Wij serveren de lekkerste desserts! Huisgemaakt Italiaans schepijs en huisgemaakte bavarois worden in allerlei smaken aangeboden in combinatie met vers fruit en heerlijke geslagen room. Klik hierboven op de titel om de mogelijkheden en prijsindicaties te bekijken. Desserts kunnen per coupe of in de vorm van een gevarieerd dessertbuffet worden gepresenteerd.

Lunch

Heerlijk lunchen in De Koningshof. De keuze is reuze! Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden hebben wij 2 uitgebreide lunch opties uitgewerkt met een grote diversiteit aan broodsoorten, luxe vleeswaren, salades, fruit en nog veel meer. De lunch is uiteraard naar wens in te vullen, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Sitting Dinner

Om gezellig te tafelen met het gezelschap aan jouw tafel is een uitgeserveerd diner een leuke invulling. Er hoeft niemand op te staan om tussentijds eten te halen (zoals bij een buffet) en bovendien wordt ervoor gezorgd dat iedereen ongeveer tegelijk zijn/haar eten krijgt. Het diner bestaat uit een driegangendiner, waar je in overleg met onze koks zelf een draai aan kunt geven. 

Broodbuffet

Wij bieden een heerlijk broodbuffet met een combinatie van warme en koude gerechten. Melk, jus d'orange en koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.
Klik op bovenstaande titel voor het basis menu + prijs van het broodbuffet. Uiteraard is het aanbod aan te passen naar wens door items uit het buffet aan te passen of toe te voegen. Bovendien kan er in overleg een geheel eigen draai worden gegeven aan het menu. 

Fooditems

Gedurende een event kunnen de gasten worden verrast met wat lekkers dat net iets meer is dan een borrelhapje. Voorbeelden hiervan zijn een broodje warme beenham, een klein puntzakje franse frietjes of een warme pastaschotel.
Klik op bovenstaande titel voor een aantal prijsvoorbeelden en fooditems.

Barbecue/Grillbuffet

Bij mooi weer kan er op de ruime terrassen worden gebarbecued. Er is een kok aanwezig bij de barbecue. Wil je liever zelf de "grillmaster" zijn? Dat mag natuurlijk ook!
Wanneer het geen mooi weer is wordt er binnen een grillbuffet aangeboden. Copyright © De Koningshof 2024 | Gerealiseerd door DIXID