A Night in Vegas

'It's now or never! Trek je blue suede shoes aan en beleef het grootste Elvis spectakel ter wereld!

Lees meer

Feest

Een geslaagde feestavond: Wij helpen graag bij de organisatie hiervan. De Koningshof biedt de mogelijkheid tot leuke borrels, diners en feesten voor verschillende groepsgroottes. 
Lees meer

Eten en drinken

De Koningshof biedt heerlijke buffetten voor ontbijt, lunch en diner. Daarnaast is het mogelijk een a la carte menu op te stellen of heerlijke hapjes te laten serveren. Verder leren onze koks u graag de fijne kneepjes van het vak in een kookworkshop. Ook een high tea, tapas diner, barbecue en onbeperkt spareribs eten behoren tot onze specialiteiten.
Lees meer

Spel en Quiz - Strandhoeve

De Koningshof biedt, in samenwerking met de Strandhoeve, leuke spellen, activiteiten en quizzen aan. Leuk als teambuildingsuitje, een vrijgezellenfeest of als familie- of vriendenuitje!Wie kent ze niet, de populaire spellen 'Wie is de Mol?' en'Ik hou van Holland' of ga met elkaar de strijd aan tijdens een Meerkamp.
Lees meer

Spel en Quiz - TB Events

De Koningshof biedt, in samenwerking met TB Events, leuke spellen, activiteiten en quizzen aan. Leuk als teambuildingsuitje, een vrijgezellenfeest of als familie- of vriendenuitje! Van het spel De mannen tegen de vrouwen tot een dropping of bierproeverij.
Lees meer

Tours


Lees meer

Echt Urks


Lees meer

Pagina 1 van 1
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID