Back to the 80's Experience

Koop je kaarten nu!

TicketsGa terug in de tijd, met beenwarmers, walkman, platen en genoeg haarlak en gel! 

20 januari vieren wij in de Koningshof een "Back to the 80's" feest! Je wordt verwelkomt met een heerlijke cocktail en een prachtig zicht op de legendarische Delorean auto, een knipoog naar de tijdreisavonturen uit de klassieke film "Back to the future". Natuurlijk zijn er verschillende plekken waarbij je gave foto's kan maken met je vrienden, hier is de delorean ook één van.

Wat is een 80's party zonder muziek? Speciaal voor deze avond komt er een super goede jaren 80 band die afgelopen jaar te zien waren in o.a. Paradiso en de Zwarte Cross, DJ Doctor Disco komt met zijn verzameling vinyl platen de boel op stelten zet. Ze nemen je mee op een nostalgische reis terug naar de rock n' roll en pophits van die tijd!

Terwijl de herkenbare muziek door het pand rockt kun je genieten van overheerlijke retro cocktails en speciale hapjes die rechtstreeks uit de jaren 80 keuken komen. Je kan het tijdperk dus letterlijk proeven, zien, horen en beleven!

Zin in een retro spelletje? Pacman, Donkey Kong, Super Mario, je kan ze weer herbeleven in onze arcadehal met oude tv schermen, ga voor de dag highscore en win te gekke retro prijzen!Trek je neonkleuren, punkrock-outfits, en oversized schoudervullingen uit de kast, want we willen je innerlijke 80's-ster zien stralen!
Laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met je meest fantastische retro outfit. Voel je niet verplicht, want iedereen is welkom.

Herbeleef je tiener jaren op 20 januari 

Koop je kaarten nu!

Tickets
Copyright © De Koningshof 2023 | Gerealiseerd door DIXID