Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/koningshof/domains/dekoningshof.com/public_html/include/class/alstro.class.php on line 169
Recensies

Recensies

Na afloop van een event ontvangen wij soms leuke reacties.
Lees hier wat er over ons gezegd wordt!


Politie Midden Nederland

Recensiedatum: 30 juni 2017

“Tijdens de bijeenkomst waren de medewerkers zeer behulpzaam en flexibel en de zalen zijn goed verzorgd. We zijn zeer tevreden over deze mooie locatie! We hopen er nog eens terug te komen.”


Hanneke Mantje

Recensiedatum: 18 juni 2017
 
"Mijn verjaardag is een groot succes geweest en dat dank ik helemaal aan jullie organisatie.
De koffie met petit-fours, het eten en het ijsdessert zijn geweldig goed gewaardeerd.
Vooral het ijsdessert heeft vele fans gehad! En dat terwijl het van mijn kant een last-minuteactie was want ik heb dat wat laten liggen in het overleg over het feest.
Gelukkig was de keukenchef prima bereid om het alsnog te regelen en na 20 minuten stond er een ijsbuffet dat klonk als een klok.

De rondleiding door de diverse gidsen werd goed gewaardeerd! Dit heeft er denk ik ook mee te maken dat er nauwelijks afzeggingen waren. Iedereen was benieuwd en geinteresseerd, dat bleek ook wel.
Ieereen kwam erg opgewekt terug...! "


Gerrit & Elsbeth

Recensiedatum: 8 juni 2017
 
"Onze wens was een andere bruiloft dan een standaard Urker bruiloft.
Van de koningshof kregen we tips wat wel en niet praktisch zou zijn.
Ook dachten ze mee tot in de details om onze themakleuren white & gold naar voren te brengen. Zo werd de bruidstaart, cupcakes, warm en koud buffet en het dessertbuffet in wit en goud tentoon gesteld. En wat hebben onze gasten genoten van deze dag die tot in de details was geregeld! We kregen talloze complimenten!"

Victor & Cathy

Recensiedatum: 12 mei 2017
 
"We zijn vanaf de eerste bezichtiging hartelijk ontvangen.
De prijs kwaliteit verhouding is bij de Koningshof erg goed. We hebben flink genoten van de mooiste dag van ons leven en dat kwam voor een groot deel door de medewerkers die ons hebben ontzorgt. "


Copyright © De Koningshof 2017 | Gerealiseerd door DIXID