De Koningshof presenteert: kerstontbijt op zaterdag 23 december 2017

13 december 2017 - Op zaterdag 23 december zet De Koningshof haar deuren open voor het jaarlijkse kerstontbijt. Vanaf 08.30 uur verzorgt ons gastvrije team van medewerkers voor u een uitgebreid ontbijtbuffet met doorlopend koffie, thee en jus d'orange. Geniet van een variatie aan verse brood- en belegsoorten en heerlijke eiergerechten en overige lekkernijen.
Lees meer

Nieuwe website voor De Koningshof

14 juli 2017 - De website van De Koningshof heeft een restyle gehad door er een compleet nieuw uiterlijk aan te geven. De oude website was wat verouderd en is daarom vernieuwd.
Lees meer

Peeze CommuniTEA

5 juli 2017 - In De Koningshof wordt sinds deze week thee van Peeze geserveerd. Alle producten zijn duurzaam, fairtrade en biologisch en de herkomst van de grondstoffen zijn altijd bekend. De koffie van Peeze werd al een tijdje geserveerd.
Lees meer

Miss Beauty-award Flevoland

6 juni 2017 - Zaterdag 3 juni was De Koningshof omgetoverd tot showdecor met een catwalk waar 34 Flevolandse beauty’s op schitterden in hun prachtige outfits in de strijd om de Miss Beauty-award of Flevoland 2017.
Lees meer

Der Kreis Jaarvergadering

25 mei 2017 - Met gepaste trots verzorgen wij al sinds 2010 de jaarlijkse kick-off van Der Kreis op De Koningshof Party & Events. Dit jaar werd er echter groots uitgepakt!
Lees meer

Pagina 1 van 2
Copyright © De Koningshof 2018 | Gerealiseerd door DIXID